Volg Radio TOS ook op

facebooktwitter

Podcast

Turnova kent weinig drugsoverlast

Het aantal politiecontroles in de Turnova-site lijken hun vruchten af te werpen. Het aantal drugsgerelateerde pv’s is er laag in vergelijking met andere plaatsen in de stad.

Beluister podcast

Wildplassen tegen de Sint-Pieterskerk

Dat gebeurt op enkele meters van de openbare toiletten in het vroegere stadhuis. T.I.M. stelt voor om een verwijzing naar deze toiletten aan te brengen.

Beluister podcast

Nieuw stadrandbos ‘de Wieltjens’

De Stad Turnhout zal een groot gedeelte van het gebied tussen de Nassaulaan en de Steenweg op Merksplas aankopen en bebossen. Het bos zal toegankelijk zijn.

Beluister podcast

Renovatie aan de Klein Engelandhoeve

De Stad Turnhout heeft 170.000 euro geïnvesteerd in de renovatie van de vakantie- en vergaderruimten om aan minder gegoede mensen een vakantie te kunnen aanbieden.

Beluister podcast

Dag van de Verzamelaar in het speelkaartenmuseum

Op 8 juni kunnen kaartenliefhebbers terecht in het Speelkaartenmuseum voor de Dag van de Verzamelaar die in het teken staat van traditionele speelkaarten en Trading Card Games.

Beluister podcast

Uit de gemeenteraad

Stemperikelen in de gemeenteraad na de terugkeer van Paul Moelans NV-A Turnhout. Baron Vic Swerts wordt ereburger van Turnhout.

Beluister podcast

Acht elektrische deelwagens in Turnhout

Vanaf vandaag kunnen inwoners gebruik maken van acht volledig elektrische deelwagen die verdeeld over de stad ter beschikking staan.

Beluister podcast

Annulering van in Velden en Vennen

Het Cultuurhuis de Warande annuleert in overleg met de stad het festival in Velden en Vennen omdat het terrein helemaal onder water staat.

Beluister podcast

Eerste laadplein op openbaar domein

ENGIE heeft vorige vrijdag samen met de stad Turnhout het eerste laadplein In België op openbaar domein aan de Parklaan in gebruik genomen.

Beluister podcast

Het Stripgidssalon in Turnhout

Op het Stripgids Salon ontving Presentatrice Marjan Temmerman meerdere tekenaars en andere mensen uit de stripwereld.

Beluister podcast