Menu Lokale agenda

Circus Ronaldo

Circus Ronaldo komt eind juni naar Beerse en trekt daarna door naar Merksplas. In een grote circustent presenteert Ronaldo een spektakel dat slechts in een tiental dorpen in Vlaanderen te zien zal zijn. Circus Ronaldo is niet zomaar een circus. Na zeven generaties staat het familiecircus aan de top met voorstellingen die de wereld rondreizen en op de grootste theaterfestivals staan. Je koopt tickets via www.heilaar.be voor de voorstellingen in Beerse én die in Merksplas of bel naar 014-600 770.

Speelplein Bollewos

Voor de zesde zomer op rij zijn kinderen uit Turnhout en de stadsregio welkom op het speelplein voor kinderen met een handicap. En dat heeft nu eindelijk ook een naam, dankzij de talrijke reacties na een oproep in de Stadskrant. De jury doopte de speelpleinwerking Bollewos, mer een subtiele verwijzing naar Wollebos, de andere Turnhoutse speelpleinwerking. Kinderen met een mentale of fysieke handicap zijn tijdens de zomervakantie van 23 juli tot 16 augustus van harte welkom in de lokalen van Theater Stap in de Brugstraat. Inschrijven kan vanaf 16 april bij de dienst Gelijke Kansen op het Stadskantoor.

Dessel swingt

Traditiegetrouw sluit Dessel Swingt de zomervakantie af met een marktfestival en dat is in 2018 niet anders. Op zaterdag 25 augustus zal Dessel Swingt het Meiplein in Dessel Witgoor laten swingen. En het belooft een schitterende editie te worden. De eerste namen van de affiche zijn bekend: Bart Peeters, Laura Tesoro en The Scabs staan al geboekt. Meer namen worden later aangekondigd.